Yukarı Karagüney İlkokulu
YUKARI KARAGÜNEY İLKOKULU

VİZYON

Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.

MİSYON

Atatürk ve Türk büyüklerini seven, Türk tarihi ve vatandaşlığı ile gurur duyan, Türk milletinin geleceği için düşünen, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, evrensel düşünebilen, doğayla barışık ve kültürel gelişime önem veren, üretken, sorgulayan, ahlak, ruh, beden olarak olgunlaşmış bireyler yetiştirmek ve gençleri toplumun her kesimini kucaklayacak, toplumsal duyarlılığı ve sorumluluk bilinci olan ve alçak gönüllü, özgür düşünen, üretken ve bilgili, ülkesini seven bireyler olarak hayata hazırlamaktır.

BAŞARILAR

2018-2019 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şiir yarışmasında İlçe 2.si
Öğretim Şekli :İlkokulu

İlkokulu